Bajnoki szünet után két hazai meccs jön

Sport

A vasárnapi magyar-északír EB-selejtező miatt most bajnoki szünet következik, de utána a Loki két hazai meccsen gyűjtheti be a felzárkózáshoz szükséges pontokat.

Belépési és jegyvásárlási infók a dvsc.hu-alapján.

E hét pénteken 10 órától kaphatóak a belépők a DVSC következő hazai mérkőzésére. A Nagyerdei Stadion pénztárai szeptember 7., vasárnap kivételével minden nap 10 órától 18 óráig tartanak nyitva.

A Nagyerdei Stadion elkezdi a stadionkártya forgalmazását, jegyet ilyen kártya ingyenes kiváltása után vehetnek a nézők. A kártya előnyei:

• a Nagyerdei Stadion kapui gyorsan beengedik a kártyával érkező nézőt;
• a kártya tulajdonosa a Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a belső büfékben, valamint a nagyerdeistadion.hu révén az interneten pénzt tölthet a kártyára
• a kártyán lévő pénz felhasználható az alkalmi jegyvásárláskor, a büfékben történő fogyasztás alkalmával – 2 másodperc alatt lebonyolítható a fizetés
• a kártya tulajdonosa minden egyéb adatszolgáltatás nélkül vásárolhat belépőjegyet minden magyarországi labdarúgó mérkőzésre
• a kártya révén kereskedelmi kedvezmények érvényesíthetőek a Nagyerdei Stadion ősszel megnyíló látogató központjában.

A nagyerdeistadion.hu-n megvásárolt stadionkártya a vásárlást követő 24 óra elteltével átvehető a stadion Állatkert felőli pénztárában. Az alkalmi meccsnézők a belépő kiváltásakor nyugtát kapnak, amelyen szerepel a nézőtéri ülőhelyük pontos meghatározása.

A bérlettel rendelkező ügyfelek előnyös helyzetben vannak: nekik nincs tennivalójuk a kártyájukkal azon kívül, hogy érdemes pénzt tölteniük rá, hogy kényelmesen vehessék igénybe a stadion szolgáltatásait.

Ismeretes, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség rendelkezése szerint 2014 szeptemberétől minden meccsre látogatónak nézőnek szurkolói kártyát kell váltania. A Nagyerdei Stadion kártyájának kiváltása után nem kell egyéb kártyával foglalkozni, a kártya alkalmas más stadionokba történő jegyvásárlásra. A DVSC, a stadiont üzemeltető MSE Kft. és az MLSZ munkatársai kidolgozták a megoldást: a debreceni stadionkártya sorszámát elfogadja minden más rendszer.

A stadionkártya kiváltása ingyenes. Kiváltáskor a vásárló nevét, születési helyét és idejét veszi nyilvántartásba a Nagyerdei Stadiont üzemeltető MSE Kft. Az MSE Kft. adatkezelőként szigorúan betart minden törvényi előírást, az adatok egyetlen más szervezet által sem hozzáférhetőek. Mérkőzésre szóló belépőjegy a kártya révén vásárolható. Érdemes vigyázni a plasztiklapra – elvesztése esetén 1000 forintba kerül a pótlása.

A kártya-kiváltás menete a Nagyerdei Stadion pénztárainál:
• a vásárló megadja a nevét, születési helyét és idejét – ezt a műveletet soha többé nem kell megismételni, a kártya tulajdonosa a Nagyerdei Stadion ügyfeleként vált belépőt a debreceni mérkőzésekre és válthat egyéb magyarországi stadionok pénztárainál is
• a pénztáros adatbázisban rögzíti az adatokat, s nyomban kiadja a névre szóló, sorszámozott stadionkártyát
• a kártya birtokában belépőjegyet vásárolhat az ügyfél
• a belépőjegy valójában egy nyugta: szerepel rajta, hogy milyen mérkőzésre érvényes és melyik lelátóhelyre szól a jegy; a belépőn nem szerepelnek a vásárló adatai.
A kártya-kiváltás menete az interneten:
• a regisztrált vásárló felkeresi a nagyerdeistadion.hu kártyaértékesítő oldalát, azon online fizetési megoldással megvásárolja a belépőjegyet
• a belépőjegy a stadionkártyával együtt érvényes
• az ügyfél a belépőjegy bemutatásával, a vásárlástól számított 24 óra elteltével átveheti a kártyáját a Nagyerdei Stadion Állatkert felőli pénztáraiban – a pénztárban érdemes megadni azt az e-mailcímet, amelyen keresztül vásárolt az ügyfél, a pénztáros gyorsabban azonosítja az ügyfelet és társítja hozzá a kártyát.
A stadionkártya alkalmazása:
• pénz tölthető rá a Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a büféknél, a nagyerdeistadion.hu-n, és okostelefonokon
• a kártyával 2 másodperc alatt megvásárolható a meccsre szóló belépő, kifizethető a büfékben vásárolt étel és ital
• a kártya tulajdonosa más stadionokban a kártya sorszámának megadásával – minden egyéb regisztráció nélkül – vásárolhat jegyet
• egy személy akkor válthat ki több kártyát, ha a sajátján kívül rendelkezik a többi vásárló nevével, születési helyével és idejével.