Szennyvíz

Hárommilliárdos szennyvízberuházás valósult meg Kunmadarason

Elkészült a szennyvízberuházás Kunmadarason a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) pályázatán nyert csaknem hárommilliárd forint támogatásból- tájékoztatta a több mint ötezer-ötszáz lakosú Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere az MTI-t, hozzátéve: csapadékvíz-elvezető beruházásra is nyert forrást a település.

A hétvégén rendezik meg a Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fesztivált Szolnokon

Haltelepítés, horgász- illetve főzőverseny, hazai és nemzetközi halételek bemutatója és kóstolója, valamint több színpadi program várja a látogatókat a kilencedik Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fesztiválon szeptember 24-én és 25-én Szolnokon, a Tisza partján, a gyaloghíd környékén és a Tiszai hajósok terén  – olvasható a szervező Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. közleményében.

Kiképzés miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani kedden és szerdán Szolnokon

Kiképzési feladatot hajt végre kedden és szerdán reggel nyolc órától délután négy óráig a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár Szolnokon, ezért a Thököly úti laktanya környékén a megszokottnál nagyobb hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal az MTI-vel.

Megújult Szolnok egyik legforgalmasabb kereszteződése a Hetényi Géza kórháznál

Megújult és biztonságosabbá vált Szolnok egyik legforgalmasabb kereszteződése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetnél több mint nettó 286 millió forint hazai forrásból – közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) pénteken az MTI-vel.