Életfogytiglani fegyházra ítéltek egy rákóczifalvai férfit három ember megöléséért

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Szolnoki Törvényszék kedden azt a rákóczifalvai férfit, aki megölt három embert 2017-2018-ban. A feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét a bíróság kizárta; az ítélet nem jogerős.

Kamionok ütköztek Szolnokon

Összeütközött két kamion csütörtök délután Szolnok-Szandaszőlősön, a Karinthy Frigyes úton. Az egyik járműszerelvény közel 36 ezer liter veszélyes anyagot – benzint és gázolajat –, a másik pedig szigetelőanyagokat szállított. A szolnoki hivatásos tűzoltók a forgalom irányításában, a járművek visszafordításában és a helyszínelésben segédkeztek. A helyszínre vonult a katasztrófavédelmi mobil labor, amely káreseti helyszíni szemlét folytatott […]

Határon túli magyar gyerekeknek mutatkozott be a katasztrófavédelem Rákóczifalván

Ezen a héten, immár második alkalommal tartja meg tűzoltótáborát a Szent Flórián Tűzoltóság Múltjáért Alapítvány Rákóczifalván. Ebben az évben nem csak helybéliek vesznek részt az egyhetes programban, hiszen a város romániai testvértelepüléséről, Szalacsról is fogadtak gyermekeket.

Megújult orvosi rendelőt adtak át Tiszainokán

A Magyar falu programban több mint 18 millió forint hazai forrásból újult meg az orvosi rendelő a csaknem 400 lakosú, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszainokán – közölte a Miniszterelnökség helyi szintű és hazai forrásból megvalósuló településfejlesztési programok összehangolásáért és népszerűsítésért felelős miniszteri biztosa csütörtökön a létesítmény helyszíni átadásán.

Jogerősen tizenöt évre ítélték a barátja kisfiát molesztáló férfit

Jogerősen tizenöt év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfit, aki fenyegetéssel többször is szexuális cselekményre kényszerített egy kisfiút – tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.