Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin Moszkvában

Orbán Viktor nyilvánosságra hozta a “békemissziós” jelentését: az USA és az EU háborúpárti

Miután részleteiben már napvilágot látott, az érthetőség és tisztánlátás érdekében Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön nyilvánosságra hozza az ukrán, orosz, kínai és török vezetőkkel, és Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott megbeszélései összefoglaló értékelését, valamint javaslatait, amit Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének küldött el a napokban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Interjút adott a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja az RTL Híradónak – a gyerek önmagát hibáztatja

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, a múlt héten a szolnoki kalandparkba érkező egyik gyerekcsoport tagjának brutális bántalmazásban volt része. A csoport felügyelője, akiről később kiderült, hogy a Yakuzák SE elnöke volt és néhány éve életműdíjjal tüntették ki, felrúgta az egyik kisfiút, aki állítólag nem fogadott szót neki.

Agrometeorológia: mérséklődő forróság jön, kevés csapadékkal

A tíz napja tartó forróságban többnyire csak elszórt jelleggel hoztak enyhülést záporok, de szerdán az Alföld szárazsággal küzdő területein többfelé voltak felhőszakadással is járó heves zivatarok, így ezeken a helyeken enyhült az aszály – írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.

NMHH: kiskorúak védelmére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt indul eljárás a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Újfent a román társhatósághoz fordul a Super TV2 egyik műsorszámának nem megfelelő korhatári besorolása miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A Médiatanács július 16-i ülésén több médiaszolgáltató ellen is eljárás megindításáról döntött nem megfelelő korhatár-besorolás, illetve szerződéses kötelezettség megsértése miatt.