Bíróság, kalapács

Emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja miatt vettek őrizetbe két embert

Emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe a rendőrök két embert, akik prostitúcióra kényszerítettek egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

Tizennégy év börtönre ítélték a feleségét több késszúrással megölő jászladányi férfit

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt tizennégy év börtönre ítélte a Szolnoki Törvényszék azt a 23 éves, büntetlen előéletű jászladányi férfit, aki  csaknem százharminc késszúrással ölte meg feleségét 2021. decemberben – közölte a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya az MTI-vel, megjegyezve: az ítélet egyelőre nem jogerős.

forgalomirányító rendőr

Kétezer rendőr vigyáz a tanulók és a közlekedők biztonságára az új tanév kezdetén az iskoláknál

Országszerte kétezer rendőr teljesít szolgálatot az új tanév első napjaiban, segítve a megnövekedett forgalomban a fiatalok biztonságos eljutását az iskolába, illetve onnan haza – közölte hétfőn Csepelen, sajtótájékoztatón a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Rendőrök és polgárőrök segítik a közlekedést az iskoláknál

A tanév kezdetén rendőrök és polgárőrök segítik a közlekedést reggel és a délutáni órákban az iskolák közelében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője csütörtökön Izsákon, “Az iskola rendőre” program országos tanévnyitóján.

Letartóztatták a rokonának halálos sérülést okozó törökszentmiklósi férfit

Letartóztattak egy 34 éves törökszentmiklósi férfit, aki olyan súlyos sérülést okozott egyik hozzátartozójának, hogy az áldozat később meghalt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményben az MTI-vel.