Tolvajt keres a nyíregyházi rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2024. március 29-én 14 óra körül az egyik nyíregyházi autómosóban a tulajdonosa által elveszített pénztárcát megtalálta, és az abban lévő bankkártyával jogosulatlanul érintéses bolti fizetést kezdeményezett két esetben.

Nagy razzia volt Szabolcsban, több száz embert büntettek meg a rendőrök

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság vezetője május 27–29. között fokozott ellenőrzést rendelt el. Az akciót a helyi rendőrök a Készenléti Rendőrség (KR) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársaival, valamint mező- és polgárőrökkel közösen hajtották végre.

Szeged, Tisza, Maros, horgász, kérész, csónak, természet

Tiszába fulladt egy 12 éves kislány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt a nagybátyja ellen gondatlan emberölés miatt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség gondatlan emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki úszni nem tudó gyermekeket a Tisza egy veszélyes szakaszához vitt játszani 2023 júniusában.