Élet és halál között lebeg a Jókai utcai tetőomlás sérültje

Bulvár

Az Operettszínház táncművésze gépekre kötve fekszik a kórházban.

Niki súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett a Jókai utcán két nappal ezelőtt történt tetőomlásban, melynek körülményeit jelenleg is vizsgálják. Ő és párja épp akkor sétáltak a Jókai utcán, amikor leomlott az épület teteje, egyenesen rájuk zuhant a törmelék.

A Bors megtudta: Niki súlyos koponyasérülést szenvedett, és erősen károsodott a gerince is. Az orvosok szinte minden fontosabb lépés előtt konzíliumot tartanak, hogy minél jobb esélyekkel kezeljék a táncművészt.

Az orvosi csapat döntése értelmében először Niki koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtétre csak előbbi eredményessége esetén kerülhet sor. Jelenleg sajnos élet és halál között lebeg, de reménykedünk a mielőbbi felépülésében

– nyilatkozta a lapnak Niki egyik barátja.

Munkatársai is nagyon aggódnak az Operettszínház fiatal táncosáért. Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója a Karc FM Paláver című műsorában arra kért mindenkit, mondjon el egy imát a balerináért, akit számos főszerepben láthattak a nézők, például a Diótörőben is.

A Budapesti Operettszínház imaláncot indított a Mária Rádióban, a hallgatókkal együtt egy emberként imádkoznak a fiatal táncművész gyógyulásáért és azt kérik, aki csak tud, csatlakozzon hozzájuk.