Elindult az X-Faktor, ilyen volt az első adás

Bulvár

Szombat este elstartolt az X-Faktor idei évada, tehetségekben és érdekes figurákban már az első adásban sem volt hiány.

Bodrogi Gyula 18 éves unokájának, Bodrogi Enikőnek az éneklésétől például minden mentornak és a nézőközönségnek is leesett az álla, annyira gyönyörűen énekelt.

Mások viszont egyéb módon okoztak emlékezetes perceket. Tarsoly László például az ő saját, kitalált nyelvén adta elő produkcióját. Gáspár Laci és Puskás Peti jó ötletnek tartották, hogy csatlakoznak a nyelvhez és halandzsázva értékelték az előadást, aminek az lett az eredménye, hogy a végén akaratuk ellenére továbbjuttatták a versenyzőt.

Most akkor ez egy olyan évad, hogy azt sem tudjuk, továbbjutnak-e a versenyzők?

– tette fel a kérdést a versenyző kivonulása után ByeAlex. A helyzetet a műsorvezető, Miller Dávid tisztázta és elmondta, mivel a férfi abban a tudatban távozott a színpadról, hogy azt éreztették vele, továbbjutott, így valóban ott lesz a táborban.

De nem ez volt az egyetlen furcsaság az X-Faktorban, egy 15 éves fiú rányomult az új mentorra, Herceg Erikára, a srácot még az sem érdekelte, hogy a kárpátaljai énekesnő azt mondta neki, az édesanyja is lehetne. Lévai Dávid egyébként továbbjutott, na nem a bókjai, hanem a tehetsége miatt, Gáspár Laci szerint a saját szerzeménye egy igazi slágerdal.

Fotó: Facebook/xfaktorhungary