Tóth Andi

Tóth Andi: “Mi a f*szért kell magyarázkodnom bárkinek is?”

Bulvár

Az énekesnő kiakadt. Miután lemondta szombati koncertjét, újabb negatív hírek láttak róla napvilágot. Most elmondta, mi is történik valójában.

Egy szolnoki szórakozóhely adta hírül szerdán, hogy az énekesnő lemondta szombati koncertjét a Hazatalálsz című sorozat forgatása miatt, ami sokak szerint nem vet rá jó fényt. Az énekesnő most reagált az ügyre az egy napig elérhető Instagram-történetében, tiszta vizet öntve a pohárba a történtekkel kapcsolatban – írja a Blikk.

Andi elmondta, amikor meglátták a szombati fellépés plakátját, azonnal jelezték a szolnoki klubnak, hogy erről nincs semmilyen papír és ők biztosan nem foglalták le a helyet a forgatás miatt.

Ez az utolsó hete a forgatásnak a sorozat miatt. Ezért nem vállaltam a most szombaton lévő Dancinget, mert nem tudtam volna mikor próbálni rá, ugyanis hajnaltól estig forgatok. Ha itt végeztem, akkor vasárnaptól próbálok a Dancingre. Ennyi történt, nem olyan fellépést mondtunk le, amit én vállaltam. Bár nem értem, mi a f*szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is? A tököm kivan már…

– mondta Tóth Andi, aki durván megfogalmazta azt is, hogy így már ahhoz sincs kedve, hogy a táncos műsor döntőjére próbáljon, pedig nagyon jó kis táncuk lesz Andrei-jel.

Megyek a Dancing döntőjére, k*rva sok kedvet adtok hozzá, b*zd meg, de megyek!

– mondta az énekesnő dühösen, aki nem is érti, miért csodálkoznak a követői azon, hogy nincs kedve posztolgatni, ha folyamatosan alaptalanul bántják.