Kökény Dani

Kökény Dani nyerte a Sztárban sztár leszek! idei évadát

Bulvár

Hatalmas meglepetéssel ért véget a Sztárban sztár leszek! harmadik évada vasárnap este. A legtöbben nem erre a győztesre számítottak.

Különösen, hogy a 17 éves fiatal fiú eredetileg nem is vett volna részt a műsor élő show-jában, mert Pápai Joci hazaküldte őt a középdöntőből. Végül csak azért csatlakozott a végső 12-es mezőnyhöz, mert Kálóczi Réka annyira megsérült, hogy vissza kellett lépnie. A fiatal lány egyébként újra színpadra állt a korábbi lány versenyzőkkel egy közös produkcióban, ami a döntőt színesítette, Pápai Joci fel is hívta a figyelmét arra, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár leszek!, és várják őt vissza újra.

Az idei versenyt az ő helyébe lépő, visszahívott Kökény Dani nyerte. A sokak által győztesnek várt Yulaysi Miranda harmadik, Kaly Roland második helyezett lett – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. Dani úgy érzi, felnőtt a műsor alatt, és bár két vetélytársát, Kaly Rolandot és Yulaysi Mirandát is sokkal képzettebb énekesnek tartja, úgy véli, ő is nagyon sokat tett a győzelemért.

Kökény Dani először Ray Charlesként, majd Nemazalány társaként, Li’l G-ként lépett színpadra a döntőben.

A műsor véget ért, a fiatal fiú azonban nem hagyja abba a zenélést, a műsor alatt is írt dalokat, szerinte egy év múlva egy saját albummal lesz gazdagabb.