Szilágyi István színművész

Elárverezik a házat, ahol fia meggyilkolta Szilágyi Istvánt

Bulvár

Bár Péter megörökölte a házat, ahol két évvel ezelőtt egy kalapáccsal és két kezével meggyilkolta színművész édesapját, soha nem lesz már az övé.

A házat ugyanis elárverezik.

Az apja életét kioltó férfi az ingatlannal együtt tetemes adósságot is örökölt: a romos házon közel harmincmillió forintos tartozás van, és bár Szilágyi István azóta elhunyt özvegye korábban megpróbálta negyvenmillióért eladni a házat, nem talált rá vevőt – írja a Blikk. Pedig a ház remek környezetben van, a 17. kerület egy csendes utcájában. Persze nem a romos rémház, hanem maga a telek az, ami sokat ér.

A ház most árverésre került, ami Sebestyén Tamás ingatlanszakértő szerint azoknak a befektetőknek, akik lebontható ingatlant keresnek, kiváló lehetőség. A licit december 25-én kezdődött és 2023 február 23-ig tart. Az ingatlan kikiáltási ára 27 millió forint és 270 ezer forintonként lehet rá licitálni.

Hogy ki mutatja be azonban a házat az érdeklődőknek, az egyelőre még kérdéses, hiszen hivatalosan az ingatlant belülről közvetlenül a tulajdonossal, bentlakóval egyeztetett időpont után lehet megtekinteni. Azonban a meggyilkolt színész özvegye, Jolika néni elhunyt, fiát, Pétert pedig, aki az örökös lenne, novemberben másodfokon is életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.