Dudás Miki

Szigligeti Ivett tisztázta, együtt van-e még Dudás Mikivel

Bulvár

Az utóbbi napokban nagyon beindultak a pletykák az interneten, amelyek a sportoló és párja szakításáról szóltak.

Dudás Miki és kedvese, Szigligeti Ivett kapcsolata a második gyermekük születése után valóban megingott. Akkor az édesanya el is mondta, hogy szerinte minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ettől függetlenül a Farm VIP-ban is szereplő sportoló részt vesz a gyermekeik életében.

Most azonban újra szárnyra kelt egy pletyka, mely szakításukat rebesgeti annak köszönhetően, hogy Ivett egy olyan takarítós videót osztott meg TikTok-ján, ahol nyoma sem volt a férfiholmiknak.

@ivettszigligeti Takarítsunk együtt!☺️🧼🪣🧹 #cleaning #cleantok #momlife ♬ Happy / Video CM / Ukulele ♬ Cooking / Family(897363) – ImoKenpi-Dou

Az anyuka most az egy napig elérhető Instagram-történetében megadta a választ arra, milyen a kapcsolata Mikivel – írja a Blikk.

Csak hogy eloszlassam a kételyeket, és megnyugtassak mindenkit, semmilyen pletyka nem igaz. Miki itthon van, velünk él, a ruhái is itt vannak, sőt, a paplanból sem véletlen van kettő a hálóban…

– szögezte le Szigligeti Ivett, majd ezt megerősítendő egy olyan felvételt is közzé tett, melyen az látszik, ahogy egy autóban ülve egymás kezét fogják.