Hilda - Házasság első látásra

Így ért véget a Házasság első látásra

Bulvár

Péntek este az utolsó döntésekre is sor került a TV2 műsorában. Voltak meglepetések.

A Házasság első látásra követői remegve várták, hogyan dönt Peti, vajon folytatni akarja-e házasságát Enikővel, akiben óriásit csalódott Andrissal való flörtölése miatt. Peti könnyeivel küszködve kimondta: nem szeretne tovább Enikő férje lenni. Aztán jött egy nagy DE. Közölte, csalódás ide vagy oda, adna egy esélyt kettejüknek és bár nem Enikő férjeként, de folytatná vele a kapcsolatot a való életben is.

Házasság első látásra: Nelli úgy döntött, nem marad többé János felesége

Őket követte az esküvőjén csámcsogva rágózó Bogi és Geri párosa. Bár Geri szerette volna, ha továbbra is házasok maradnak Bogival, Bogi a szívére hallgatott és a válás mellett döntött, ami nem volt annyira meglepő, hiszen végig látszott rajtuk, hogy semmilyen kémia nincs közöttük. Hilda és Laci között viszont hetek óta izzik a levegő, ezért is volt megdöbbentő, amikor Hilda kimondta: nem szeretne tovább Laci felesége lenni, mert nem tudja megadni neki azt, amire a férfi vágyik. Így érezte Laci is, aki már az első adásban is elmondta, házasságuk úgy lehet teljes, ha gyermeket vállalnak, ami Hildától azonban távol áll.

Én is azt gondolom, ezt a házasságot ne folytassuk tovább

– mondta ki tehát ő is a válást, de aztán jött egy újabb fordulat. Laci közölte, nem akarja Hildát elveszíteni, egy újabb gyűrűvel is készült, amit fel is húzott Hilda ujjára. Így nem házasokként, csak egy párként folytatják tovább útjukat.