Együttműködési megállapodást kötött a Neumann János Egyetem és a Szentkirályi Magyarország Kft.

Egyetem

2024. május 3-án került sor a Neumann János Egyetem és a Szentkirályi Magyarország együttműködési megállapodásának ünnepélyes aláírására. Az együttműködési megállapodáson köszöntőt mondott Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, dr. habil. Fülöp Tamás rektor és Balogh Levente, a vállalatcsoport elnöke.

A megállapodás elsődleges célja a duális képzési lehetőségek bővítése, illetve erősítése a Neumann János Egyetemen. A megállapodást dr. habil. Fülöp Tamás az Egyetem rektora, dr. Nagy Zoltán, az egyetem elnök – vezérigazgatója, és Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország alapítója, ügyvezetője látták el kézjegyükkel.

A megállapodás aláírását megelőzően dr. habil. Fülöp Tamás rektor azt hangsúlyozta, hogy az egyetem eddig több mint 70 vállalattal, kutatóintézettel és intézménnyel kötött duális, illetve együttműködési megállapodást. Ám ezek közül is kiemelkedő a Szentkirályi Magyarországgal most kötött partnerség. Szemereyné Pataki Klaudia arra hívta fel a figyelmet, hogy Kecskemét, és a régió prémium termékeket állít elő, „prémium vállalkozásokkal”, „prémium befektetőkkel” és ebben partner a Szentkirályi Magyarország is. Balogh Levente pedig arra emlékeztetett, hogy személy szerint is rendkívül fontosnak tartja a fiatal szakemberek képzését, sikerorientációra nevelését a vállalkozásokkal együttműködő egyetemen.

Fotó: Neumann János Egyetemen Facebook oldal