Karácsony Gergely

Voks 24 – Karácsony Gergely: megnyertük egyszer, másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

Három a magyar igazság: megnyertük egyszer, megnyertük másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is – írta a főpolgármester pénteken a Facebook-oldalán, miután a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke a testület pénteki ülésén bejelentette, hogy a szavazatok újraszámlálása után Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást.

Szeged, felvonulás, Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó, kamion, motor, turizmus, program

Felfüggesztik a kamionstopot éjszakára a hétvégén

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik – közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.

Szeged, nyár, július, kánikula, hőség, meleg, párakapu, Vízmű, Klauzál tér

Meghosszabbítja a hőségriasztást július 18-án éjfélig az országos tisztifőorvos

Meghosszabbítja a harmadfokú hőségriasztást július 18-án éjfélig az ország egész területére vonatkozóan az országos tisztifőorvos – közölte csütörtökön a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Húsvét - Több mint 120 ittas sofőrt talált a rendőrség Budapesten Szöveg: Budapest, 2023. április 10. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai az ittas járművezetőket szűrik ki a Petőfi híd pesti hídfőjénél húsvéthétfőn, 2023. április 10-én. Nagypéntek óta 11 137 sofőrt szondáztattak meg a rendőrök fővárosban, köztük eddig 122 ittas járművezetőt találtak. MTI/Lakatos Péter

Augusztustól növekszik a közlekedési bírságok összege

Augusztustól növekszik a közlekedési bírságok összege. A kormány módosította az egyes közlekedési szabálysértések miatt alkalmazandó szabálysértési pénzbírság, illetve helyszíni bírság kötelező mértékéről, valamint a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvénnyel összefüggő rendeletét – szúrta ki a Magyar Közlönyben a 24.hu.

Karácsony Gergely főpolgármester

Voks 24 – Ma kezdődik a főpolgármester-választás érvényes szavazatainak újraszámlálása

Kedden kezdődik és a tervek szerint csütörtökig tart a főpolgármester-választás érvényes szavazatainak újraszámlálása, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) várhatóan pénteken dönt az eredményről – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) az MTI-vel hétfőn.