Kondás a mentális gondokat okolja

Sport

A Kecskemét ellen csak 0-0-s döntetlenre futotta a bajnoki címvédő DVSC-Teva csapatának. Így értékelte a mérkőzést Kondás Elemér és a vendégek trénere, Bekő Balázs.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: – Sajnos nem tudunk betalálni a kapuba, pedig most is megvoltak a helyzeteink már az elején is. Ilyenkor óhatatlan, hogy a vendégcsapatnak is akad lehetősége, kontráztak, rendre Bebetót próbálták kiugratni. Végig nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját, de a gól továbbra is hiányzik a játékunkból. A helyzeteink mindig megvannak, de nem sikerül betalálni. Bódi Ádám azért nem játszott, mert megbetegedett, Sidibe pedig a hét elején volt beteg, csak csütörtökön csatlakozott a csapathoz, ezért nem kezdett. Voltam már nehéz helyzetben, hiszen pár éve előfordult, hogy zsinórban ötször kaptunk ki. Ilyenkor nem egyszerű, mert a közönség is türelmetlen, pedig a csapat most is mindent megtett. Mentális gondjaink vannak, ennek orvoslása nem egyik napról a másikra történik. Ma nagyon sokat segített volna egy győzelem. 

Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője: – Hősiesen játszottunk, masszívan védekeztünk, a kontráinkban volt átütőerő, hiszen két-három ziccerünk volt, amiből illet volna gólt szereznünk. A meccs előtt is elmondtam, hogy a Debrecen jó csapat, jó játékosokból áll a kerete, és hazai pályán nyerni akar majd. Be is szorítottak minket, főleg a végén, de amíg korábban az ilyen meccseket elveszítettük, ez mostanában már nem történik meg velünk, ennek oka, hogy egységesek, fegyelmezettek és tudatosak vagyunk. Ha eljön egy csapat Debrecenbe, és elvisz egy pontot, elégedetlen nem lehet, de akkor lennék boldog, ha a ziccereinket berúgjuk. A DVSC nyomott, de nem volt tiszta helyzete úgy, mint nekünk, ezért van egy kis hiányérzetem, de összességében, a játék képe alapján igazságos a döntetlen.

dvsc.hu