Eltemették Bata Krisztiánt Hajdúnánáson

Bulvár

Titokban került sor a tragikus körülmények között elhunyt egykori ValóVilág játékosának temetésére.

Még a barátok, ismerősök sem tudtak arról, hogy elbúcsúztatták a 29 éves fiatalembert, aki a ValóVilág 6. szériájában szerepelt – írja a Blikk.

Az egykor VV Krisztánként ismert Bata Krisztián két héttel ezelőtt saját kezével vetett véget életének Ausztriában. Feltehetőleg azért lett öngyilkos, mert nagyon félt egy cserbenhagyásos baleset következményeitől.

A lap a családhoz egy közel álló ismerőstől tudta meg, hogy Krisztián holttestét nemrég szállították haza, édesanyja, Edit asszony pedig múlt hét csütörtökön teljes titokban el is temette őt fia szülővárosában, Hajdúnánáson.

Bata Krisztián édesanyja közösségi oldalán az alábbi szívszorító sorokkal búcsúzott gyermekétől:

Nem tudom mit kell ilyenkor tenni, nem tudom hogyan lehetne könnyebb. Te voltál nekem az erő aki mindig vigyázz rám, akkor is amikor nem voltál itt. Te voltál nekem az igaz szeretet, aki mindig figyelt rám és csak adott és adott, mert hatalmas szíved volt. Te voltál az én csibészem, aki mindig megtudott nevettetni. Te voltál az, aki megmondta a frankót, ha kell és talpra állitott. A cinkos társam is voltál, mert te voltál az, aki előtt nem volt titkaim. TE VOLTÁL MAGA AZ ÉLET. Én voltam a világon a legbüszkébb, hogy az anyukád lehetek. És az is leszek mindig, mert most igaz egy másik helyre költöztél, de a te anyókád maradok mindig. Én innen próbálok vigyázni rád, te pedig onnan rám. Mert ez olyan kötelék, amit még a halál sem választhat el. Nagyon szeretlek.