Másodszor is kirúgta az RTL Klub Molnár Gusztávot

Bulvár

Felröppent a hír, hogy a színész visszatérhet a Drága örökösök című sorozatba, erre azonban addig semmi esélye sincs, amíg ilyen az állapota.

Molnár Gusztáv úgy döntött, egyedül próbál meg kigyógyulni alkohofüggőségéből, mert elvonóra nincs pénze. A Blikknek elmondta, már több napja nem ivott egy kortyot sem.

Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg

– mondta Guszti, aki tudja, a saját lábára kell állnia, mert ha nem megy egyedül, akkor csak az elvonó marad, az viszont pénzbe kerül. Korábbi elvonóját felesége finanszírozta számára, de azt három hét után otthagyta és újra inni kezdett. Most önállóan próbál boldogulni. Munkát is keres, hiszen színészként egyelőre nincs visszaút számára. Az RTL Klub legalábbis nem kér belőle.

Jelenleg nem tervezzük Molnár Gusztávot műsorainkban szerepeltetni. Foglalkoztatására akkor tudunk visszatérni, amikor ezt az állapota lehetővé teszi

– tájékoztatta az RTL Magyarország a lapot. Így a színésznek más munka után kell néznie. Ha minden jól megy, egy zöldségfeldolgozó üzemben helyezkedik el hamarosan, de a külföldi álláskeresést sem zárta ki. Minden attól függ, hogyan alakul majd az élete.