Berki Krisztián halála előtt döntötte el, tanácsadó lesz

Bulvár

Roboz Zsóka, Berki Krisztián pszichológusa elmesélte, milyen tervei voltak Berki Krisztiánnak, aki épp akkor akart változtatni az életén, amikor elhunyt.

A szakember és barát Hot magazinnak mondott szavait a Blikk írta meg. Roboz Zsóka szerint a celebnek két személyisége volt: “a Berki” és “a Krisztián”.  Az utóbbi pontos volt, megtisztelte a munkatársait, izgult és felkészült az adások előtt. Alapvetően jó ember volt, ezt érezték a munkatársai is, azok, akik közelebbről ismerték őt.

A pszichológus úgy látja, Berki 40 éves korában megelégelte a korábbi imidzsét és változtatni akart, kereste önmagát. Aztán végre megtalálta az útját, amin azonban már nem tudott végigmenni tragikus halála miatt. Berki Krisztián ki akart szakadni influenszer szerepéből, tanácsadó szeretett volna lenni, egy tanfolyamot is el akart végezni. Olyan témák foglalkoztatták, mint  a „nárcisztikus férfival való kapcsolat” és a „hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”, továbbá a „mit tehetsz, ha a feleséged sikere túlnő a tiéden?” – idézte a lap a szakembert.

Roboz Zsóka szerint a lelki problémái miatt Berki Krisztián olyan volt, mint egy kisgyerek.

Én egy kilencéves kisfiút láttam benne, aki folyton kereste a visszaigazolást, hogy szeretik-e. A párkapcsolati problémái is erre a szeretetéhségre vezethetők vissza. Arra a szeretetteli figyelemre vágyott, amit a szülei válása miatt nem kaphatott meg

– véli a szakember, aki Berki egyik utolsó, kétségbeesett mondatát is felidézte: “Egész életemben csak haza akartam menni!” – mondta neki Krisztián.