Nagy Alekosz

Több szeretője is van Alekosznak

Bulvár

A ValóVilág egykori győztese állítása szerint egyszerre több vasat is tart a tűzben, négy-öt szeretője is van.

Néhány nappal ezelőtt vonult ki a rendőrség Nagy Alekosz házához, mert állítólag túl hangosan hallgatták A Királyt. Az esetről a valóságshow hős élő videójában tájékoztatta követőit, a felvételen feltűnik egy csinos hölgy is a társaságában. Az RTL kíváncsi volt, ki a titokzatos hölgy.

Mi barátok vagyunk, amit időről időre átlépünk, én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony

– árulta el a videón látható nőről Alekosz, aki azt is elmondta, mindez nagyon jól működik közöttük, sőt, a hölgy Alekosz többi szeretőjéről is tud, és ha úgy adódik, ő olyankor háttérbe vonul.

Nagyjából négyet-ötöt különböztetünk meg, van közöttük 55 éves grófné, van közöttük iskolatitkár, magyartanár is van közöttük, csupa-csupa illusztris hölgykoszorúban vagyok

– mondta büszkén Alekosz, aki az utóbbi időben rákapcsolt a gyúrásra is, hogy jobban nézzen ki. Ezt azonban állítása szerint nem a nők miatt teszi, hanem maga miatt, profi versenyeken is szeretne indulni.