VV Kriszti

Sokszor nélkülözött VV Kriszti, a 2023-as ValóVilág győztese

Bulvár

36 millió forintos nyereményével megváltoztathatja az életét Kriszti, az idei ValóVilág győztese.

Kriszti első napja a villából való „szabadulás” után igencsak eseménydús volt: több interjút is adott, találkozott a családjával, az otthonába való belépéskor pedig az első dolga volt meggyújtani egy füstölőt, ugyanis a villából ezt nagyon hiányolta – írja a Blikk az RTL-nek nyilatkozó lányról. A füstölő illata régi emlékeket idézett fel Krisztiben, eszébe juttatott jókat és rosszakat egyaránt, köztük azt az időszakot is, amikor nélkülöznie kellett.

Ott akarok tartani, hogy ne csak mindig az akciós terméket vegyem meg, vagy azt, amin már közel a lejárati dátum. Én ezektől nem vagyok ki, de jó lesz végre nem végigjárni öt boltot, hogy mi hol olcsóbb vagy mi akciós. Volt már olyan, hogy a lépcsőházba ki volt rakva tonhalkonzerv, és nagyon örültem neki, komolyan. Szerintem nem gáz. Cipőt is találtam már az utcán

– mesélte a ValóVilág 11. évadának győztese, aki mindig örül annak, ha kincseket talál, lomizni is jár. A szobájában lévő tükröt is ott találta, büszkén mutatta meg a kameráknak, hogy honnan származik. Édesanyja ennyire már nem örül annak, hogy lánya innen szerzi a cuccait. Ő is nyilatkozott a kameráknak, elmondta, nagyon hiányzott neki a lánya, és hogy nem ölelheti őt meg, különösen, amikor látta, hogy segítségre van szüksége.