Ben Affleck és Jennifer Lopez az AIR sajtótájékoztatóján

Helyszíni videó: Jennifer Lopez és Ben Affleck egymást átölelve távozott az AIR sajtótájékoztatójáról

Bulvár

Vida Virág, lapunk állandó Hollywood-i tudósítója a helyszínen volt azon a zártkörű sajtóeseményen Beverly Hills-ben, amelyen részt vett Hollywood jelenlegi elsőszámú sztárpárja, Ben Affleck és Jennifer Lopez. De nemcsak ők, hanem Viola Davis és az Air – Harc a legendáért című film többi szereplője is válaszolt a meghívott újságírók kérdéseire.

A szakmai sajtó a film készítésének hátteréről faggatta a szereplőket, ahol Ben Affleck izgalmas háttérinformációkat osztott meg azzal kapcsolatban például, hogy mennyiben követte a valós történéseket a film sztori line-ja, illetve mennyi a fikció a végleges változatban.

A filmbéli Michael Jordan édesanyját alakító Oscar-díjas színésznő, Viola Davis a megkülönböztetés és a rasszizmus ellen emelt szót felfűtött hangulatú válaszaiban, melyet végül azzal zárt, hogy mindannyiunknak küzdenünk kell az álmainkért, mert csak akkor érhetjük el őket.

A sajtótájékoztatón jelen volt a közönség sorai között Ben Affleck világhírű énekesnő-felesége, Jennifer Lopez is. A ‘Bennifer’ néven emlegetett Hollywood-i álompár együtt távozott az eseményről a Beverly Hills-i Four Seasons Hotelből – egymást szorosan átölelve. Nézzétek meg a videót itt:

– Vida Virág –