A rendőrök a bűncselekmény helyszínén elfogták az agresszív férfit

Rendőrség

Egy helyi lakos egy jászberényi tanya előtti útszakaszon bántalmazta az ingatlan tulajdonosának kutyáját 2020. május 15-én 17 óra körüli időben. A kutyája segítségére siető férfi felszólította az ismeretlent, hogy távozzon, azonban a bántalmazó ennek nem tett eleget, sőt bement az ingatlan udvarára és egy 40 centiméter hosszú fadarabbal több alkalommal megütötte a sértettet és annak feleségét- közölte a police.hu

A bántalmazás következtében a házaspár – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Állampolgári bejelentést követően a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és még ott elfogták a 35 éves elkövetőt, akit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki S. Viktort, majd az őrizetbe vételéről határoztak. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.