Kikapott a Loki Újpesten

Sport

Átok ül a csapaton. Megint kiállítás, megint az utolsó percben kapunk gólt. 

A szinte eseménytelen első félidőt követően Aleksandar Jovanovic megkapta második sárga lapját (a visszajátszásból úgy tűnt, kicsit szigorú volt a játékvezető), és az öltözőbe kényszerült. Megfogyatkozva folytattuk, és így nagyon nehézé vált a találkozó.

Az emberelőny nagyobb önbizalmat adott a hazaiaknak, még nagyobb fokozatra kapcsoltak és folyamatosan veszélyt jelentettek. A Loki azonban hősiesen állta a rohamokat, nem igazán tudta az Újpest átjátszani a védelmünket, ha mégis kapura lőtt, akkor Polekszics a helyén volt.

Akár vezetéshez is juthattunk volna, ha Sidibe helyzete bemegy, ehhez képest a rendes játékidő végén a hazaiak egy szerencsés góllal (a lövés megpattant egy védőnkön, és ez becsapta kapusunkat) megszerezték a győztes gólt. 

OTP Bank Liga, 4. forduló 
Újpest FC – DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

Szusza-stadion, 3000 néző. Vezette: Iványi (Ring, Horváth Z.) 
Újpest: Balajcza – Vadász, Litauszki, Heris, Forró – Vasziljevics, Balogh B. – Simon, Nagy G., Suljic – Sztaniszavljevics (Koszovics 84.) 
DVSC: Polekszics – Jovanovic, Máté, Morozov, Korhut – Bódi (Bouadla 80.), Varga J., Zsidai, Szakály – Kulcsár (Seydi 74.), Sidibe 
Gól: 1-0 Simon (90.)
Sárga lap: Jovanovic (33.), Forró (86.)
Kiállítva: Jovanovic (47.)

dvsc.hu