Szrdjan Blagojevics

Blagojevics a Fradi elleni 1-5 után: “Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól, nagyon csalódott vagyok, szégyellem magam”

Sport

Értékelték csapataik teljesítményét a Ferencváros-DVSC (5-1) mérkőzés után a vezetőedzők.

Dejan Sztankovics, a Fradi szerb trénere természetesen elégedett volt a látottakkal:

“Végig hajtottunk, úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna. Talán az első félidőben a Debrecen többet futott, de a második félidőt fizikailag is uraltuk. Nem könnyű motiváltnak maradni, amikor már hetek óta megvan a bajnoki cím, de ha valaki a Ferencváros mezét viseli, annak az utolsó meccsig ugyanazzal a hozzáállással kell a pályára lépni, és ez ma megvolt. Ezt a délutánt biztos nem fogom elfelejteni, lenyűgöző csapatszellemet láttam a pályán.”

Szrdjan Blagjovics honfitársával ellentétben borzasztó rosszul érezte magát a talákozó után:

“Ez volt a legrosszabb mérkőzés, amelyet azóta játszottunk, hogy én ülök a kispadon. Mondtam a csapatnak a félidőben, hogy nem vagyok elégedett a teljesítménnyel, hiszen nem voltunk bátrak, nem olyan hozzáállást mutattunk, mint az előző négy mérkőzésünkön. Aztán azt első kapott gól után szétestünk. Macska-egér játék volt a mai meccs, messze voltunk a legjobb teljesítményünktől, s azt mutatta, nem állunk készen arra, hogy valami többet elérjünk. Van még két mérkőzés vissza, azokon más jellemvonást kell mutatnunk. Szeretnék elnézést kérni emiatt a szurkolóinktól, nagyon csalódott vagyok, szégyellem magam”

– idézte a Nemzeti Sport a meccs utáni sajtótájékoztatón elhangzottakat.