Az ellenfél hivatalosan már nem létezik, de lesz meccs

Sport

Szeptember 12-én pénteken a Pécs csapatát fogadja a DVSC-Teva. A helyzet pikantériáját az adja, hogy a pécsi csapatot működtető céget a bíróság megszüntette.

A döntés ellen még lehet fellebbezni, és kft. honlapján olvasható közlemény szerint meg is tesznek mindent, hogy biztosítani tudják a törvényes működést.

A DTV riporterének Róka Géza, a Loki klubigazgatója azt mondta: ők készülnek a szombati mérkőzésre. Senki nem szólt nekik arról, hogy emiatt nem játszhat egymással a két csapat. A klubigazgató azonban nem kívánta kommentálni, mi történik a Péccsel. Ez szerinte az MLSZ-re tartozik.

– Hozzánk semmiféle értesítés nem érkezett, úgyhogy a mérkőzést meg lesz rendezve. Készülünk a meccsre teljes lendülettel – mondta Róka Géza, a DVSC Futballszervező Zrt. klubigazgatója.

A Loki tavasszal egy nullára vert a Pécset hazai pályán. A mostani bajnoki mérkőzést szombaton fél háromkor rendezik a Nagyerdei Stadionban. Abban az esetben, ha később kizárnák a Pécset a bajnokságból, mindegy, hányadik fordulóban történik ez meg, törlik a pontszámait a versenyszabályzat szerint.

dehir.hu